Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ورایتی، در نشانه‌ای جدید از عقب‌گرد کرونایی صنعت سینما، خبر رسید که شرکت فیلمسازی سونی پیکچرز در حال بررسی گزینه‌های جایگزین برای توزیع فیلم انیمیشنی هتل ترانسیلوانیا: ترانسفورمانیا است.

ترانسفورمانیا قسمت چهارم از پویانمایی محبوب هتل ترانسیلوانیا است که از سال ۲۰۱۲ تاکنون در مجموع بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار در گیشه جهانی فروش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم قرار بود اول اکتبر (۹ مهر ۱۴۰۰) روی پرده سینماها برود اما شرکت سونی حالا ناچار شده چند گزینه دیگر از جمله فروش فیلم به یک سرویس پخش اینترنتی یا به تعویق انداختن اکران آن را بررسی کند. دلیل این امر هم آن است که تاخت و تاز کرونای دلتا نگرانی‌های جدی درباره امنیت کودکان زیر ۱۲ سال در اماکن عمومی ایجاد کرده است چون هنوز برای این گروه سنی واکسنی وجود ندارد و به گفته کارشناسان بهداشتی، کرونای نوع دلتا که به شدت مسری است، برای جوان‌ترها کشنده‌تر است.

سونی در ماه‌های اخیر چند انیمیشن از جمله میچل‌ها علیه ماشین‌ها (The Mitchells vs. the Machines)، اژدهای آرزو (Wish Dragon) و موزیکال ویوو را به نتفلیکس فروخته است.

هتل ترانسیلوانیا ۴ اولین و تنها فیلم مجموعه انیمیشنی خواهد بود که توسط گندی تارتاکوفسکی کارگردان ۵۱ ساله روس-آمریکایی کارگردانی نمی‌شود و برای اولین بار برایان هال (Brian Hull) به جای آدام سندلر صداپیشگی شخصیت دراکولا را برعهده خواهد داشت. در چهارمین و آخرین قسمت هتل تراسیلوانیا دراکولا و چند هیولای دیگر انسان می‌شوند و شخصیت انسانی داستان، جانی، هیولاشدن را تجربه می‌کند.

این فیلم به کارگردانی جنیفر کلوسکا و درک درایمون ساخته شده و سلنا گومز خواننده آمریکایی علاوه بر صداپیشگی شخصیت میویس، دختر مدرن دراکولا، تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشت. 

ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همه‌گیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر ۲۰۷ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از چهار میلیون و ۳۵۰ هزار نفر جان باخته‌اند.

شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنواره‌ها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشی‌ها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.

برچسب‌ها انیمیشن روی پرده نقره ای اکران آنلاین ویروس دلتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انیمیشن روی پرده نقره ای اکران آنلاین انیمیشن روی پرده نقره ای اکران آنلاین ویروس دلتا هتل ترانسیلوانیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۰۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بلاتکلیفی فعالان بازار برنج
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • بلاتکلیفی مسکن مهر ۲۸۵ واحدی گیان نهاوند
  • عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با ۸ ماه بلاتکلیفی در بجنورد+ فیلم
  • فیلم| عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با هشت ماه بلاتکلیفی
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد